Dogs of the Dutch, Voorstraat 5, Loosbroek, Phone +31 413 229 757 (2024)

Fred

31 December 2023 7:41

2 weken geleden onze nieuwe vriendin Genaamd Babs gehaald. Een erg mooi kruising tussen schotse collie en australian sheperd. Alle honden zien er erg goed en verzorgd uit. Ook 2 van onze andere honden komen hier vandaan dus het was een nobrainer welke keuze we zouden maken voor een pup. We kunnen Dogs of the Dutch alleen maar aanraden

0 0

Marjan

20 September 2023 21:48

Wij hebben 2 honden gekocht bij Dog of the Dutch. De honden zijn kerngezond en superfit. Ze hebben dezelfde vader maar verschillende moeder. Alle ouderhonden hebben wij kunnen zien en zagen er zeer goed verzorgd uit. Daarnaast zijn we uiterst vriendelijk behandeld.

0 0

Silvia

01 September 2023 14:40

Perfect!
Ik heb mijn maltipoo puppy nu 6 weken geleden gehaald.
Deze fokker werd me aangeraden door iemand uit mijn woonwijk die ook een prachtige hond van hun heeft.
Wat een fijne ervaring was het. De puppies waren heerlijk samen met de moeder. De hokken waren mooi schoon. We kregen alle tijd om er een uit te kiezen en ik heb nog heel waardevolle informatie meegekregen.
Het is een heel mooi en gezond hondje.
Een aanrader, ik zou er zo weer een hondje gaan kopen.

0 0

Gerard

13 August 2023 23:37

Wederom hartelijk ontvangen. Deze keer hebben we een Sheltie meegenomen voor onze neef en nicht. Altijd goede zorgen om de honden. Echt een top bedrijf

0 0

Robin

30 July 2023 17:15

17 jaar geleden een chihuahua x pinkster bij Dogs of the Dutch gekocht waar we nog steeds elke dag van genieten. Laatst een hondje bij vier weken uitgekozen. Dit hondje hebben wij regelmatig kunnen bezoeken tot ze eindelijk met ons mee naar huis mocht.

Cor

23 July 2023 22:24

Zeer vriendelijk, we krijgen alle mogelijkheid om onze puppy te bezoeken voordat hij het nest mag verlaten. Goed bereikbaar en prettig in de communicatie. Professioneel en betrouwbaar.

0 0

Rob

04 February 2023 18:01

2 jaar geleden een prima ervaring gehad en nu weer. Ca 1 week geleden onze kruising border collie schotse collie opgehaald. Betrouwbare fokker die goed is voor AL haar dieren en kunnen we van harte aanbevelen

0 0

Danielle

30 December 2022 17:58

Ik heb een paar maanden geleden een Schotse Collie gekocht hier. Wat een vriendelijke mensen en lieve honden! De dierenarts vond dat ons hondje er super gezond uit zag. Heel erg blij met ons lieve hondje.

0 0

sabrina

16 December 2022 5:02

Paar maanden geleden via via hier terecht gekomen voor een pup (we waren al een tijdje op zoek).
Lieve mensen en we werden netjes te woord gestaan via de app.
Toen we gingen kijken zagen we dat het er netjes verzorgd uit zag.
We mochten de pup en moeder meenemen in een aparte ruimte waar we wat te drinken kregen en zo rustig kennis konden maken met de pup. We hebben haar die avond meteen meegenomen en we kunnen niet meer zonder der. Inmiddels is ze 20 weken en ze is helemaal goedgekeurd door de dierenarts.
Ik zou hier zeker teruggaan voor een pup.

0 0

jeroen

27 October 2022 0:07

Ik heb erg goede ervaringen met dog of the dutch. Kern gezonde pup gekocht Complimenten van de dierenarts over de gezondheid van mijn inmiddels 3 jaar oude pup

FotoClass

06 October 2022 22:54

Nou ik kan 1 ding zeggen en dat is dat je hier met gerust hart naartoe kunt. Natuurlijk lees je hier af en toe een azijnzeiker verhaal maar deze zijn serieus compleet onterecht. Lieve eigenaar met hart op de juiste plaats. Verblijven zien er op en top uit, honden zijn rustig en totaal in hun hum, tevreden. Gezonde pup meegenomen en daar zijn we uiterst tevreden mee. Vandaag eigen dierenarts laten checken niet omdat nodig was maar gewoon even kennis maken. Kreeg complimenten zelfs dat ze er zo goed en gezond uit ziet. Dank je wel Dogs of the Dutch, we gaan jullie zeker aanraden als iemand een vriend of vriendinnetje wil hebben.

0 0

Jilles

28 September 2022 3:21

* jaar geleden spontaan een pup hier gekocht. Alles voelde goed en was ook goed. Beide ouders aanwezig. Kruising Weimeraner en border Collie. Mijn beste hond ooit. Super gezond, nooit problemen mee gehad. Sup[er intelligent en enorm lief.
Het onzinverhaal dat dit een broodfokker is slaat nergens op. Gewoon mensen met liefde voor honden en mensen die niet de hoofdprijs willen of kunnen betalen. Koop hier ZEKER nog eens een hond. Beter dan welke zogenaamde rasfokker, dat zijn pas broodfokkers met prijzen vanaf € 1.000, =
Zoek je een goede en betaalbare hond dan moet je hier zijn.

0 0

Petra

21 September 2022 20:31

Mijn hond, nu een jaar komt hier vandaan, een mooie schone, vriendelijke fokker, ja ze verdienen er geld mee, logisch, maar we hebben alles mogen zien, moeder hond was bij haar pups, goede afspraken gemaakt, kortom heel blij, en dolgelukkig met mijn lieve maltipoo, waar iedereen dol op is

0 0

Ria

16 September 2022 15:15

Zeer tevreden over Dogs of the Dutch. Een betrouwbare fokker. Wij kunnen iedereen aanraden voordat je een pup koopt, je te laten informeren door Dogs of the Dutch.

0 0

JS Kolderman

13 September 2022 18:31

Voor 720 EURO hier een pup aangeschaft en gelijk meegenomen.
Helaas was het beestje ongeschikt voor ons, we hadden ons ook niet in gelezen.
De volgende dag moesten we al naar de dierenarts, misschien gestoken door een mug maar waarschijnlijker een allergische reactie.waarop weten we niet.kreeg wel een injectie met ontstekingsremmer.
Ze trok scheef met haar kop, liep constant te niesen en had veel jeuk.
Dit zou de volgende dag over moeten zijn, maar een paar dagen later had ze het nog.
Ook zei zij dat het wel een erg pittig ras was voor ons.
Gelukkig kon ik haar terug brengen en kreeg toch nog 400 terug, dus dat was service
Alleen alles bij elkaar toch wel wat kosten gemaakt, bench benzine dierenarts en dus volgende keer beter voor bereiden.

0 0

Inez

16 August 2022 22:36

We hebben onze teckel Tommy hier gehaald. De service was goed en de ouders waren aanwezig. We zijn erg tevreden. Tommy is inmiddels 1 jaar oud en gezond.

0 0

Silvia

18 June 2022 0:05

Wij hebben onze groot uitgevallen ruwharige dwergteckel Sam en gladhaar dwergteckel Mees hier gekocht. Geen rashonden maar daar zochten we ook niet naar. Schone hokken, aardige mensen, we kregen de tijd om kennis te maken met de hondjes. Het prijsverschil tussen de twee honden was aanzienlijk wat ik erg heftig vonden ook al was het dan corona tijd. Net paspoort, gechipt, gevaccineerd, alles erop en eraan. De pups kunnen nog niet aan de lijn lopen, hou daar rekening mee. Mochten we ooit nog een hondje willen is dit het eerste adres waar ik contact mee opneem!

0 0

Marielle

11 June 2022 1:59

We hebben een lieve en gezonde boxerpup hier vandaan. Ja ze hebben meerdere hondenrassen. Maar alles ziet er echt heel goed uit. Ouders ook gezien. Geen stamboek. Gewoon een mooi nestje en vriendelijke mensen.

0 0

robert

26 April 2022 7:40

Deze aardige mensen zijn semi-professionele fokkers maar met alle liefde en aandacht voor de beestjes. Samen met mijn oudere moeder een geweldig gezonde, lieve en angstloze borderdoodle pup gekocht. De pup is Fanny gedoopt en mijn moeder heeft er dagelijks het beste gezelschap aan. Ik zou er zo weer een pup kopen. Een aanrader wat ons betreft!

0 0

René

16 April 2022 8:00

Leuke vriendelijke mensen.
Wij blij met onze spontane en vrolijke James.
Geboren Sept 21 kruising tussen Border Collie /Schotse collie en een Toller.
Mensen die een broertje of zusje van James hebben bv Mellow? Vind me maar op Facebook, misschien eens leuk samen te wandelen.

0 0

Dogs of the Dutch, Voorstraat 5, Loosbroek, Phone +31 413 229 757 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 5967

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.